Legalizace, regulace a zdanění konopí - Štěpánek, Ondřej; Vítek, Leoš, 1970-; Jiříková, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na legalizaci, regulaci a především zdanění konopí v České republice. Seznamuje čtenáře s moderním pojetím konopného odvětví, způsoby zpracování a využití pro lékařské či rekreační účely. Hlavním cílem je analýza zahraničních zdaňovacích modelů, jejich aplikování na podmínky v České republice a posouzení ekonomických a fiskálních dopadů legalizace konopí.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses