Oceňování a odpisování dlouhodobých aktiv v závislosti na požadavcích různých uživatelů - Vrátilová, Anna (2024)
Bakalářská práce se zabývá oceňováním a odpisováním dlouhodobých aktiv dle požadavků různých uživatelů. Cílem práce je na teoretickém základě zhodnotit systém odpisů využívaný konkrétní společností, navržení případných úprav, nabídka alternativních možností výpočtů a pohled na specifika týkající se odvětví, v němž společnost působí.