Oceňování a odpisování dlouhodobých aktiv v závislosti na požadavcích různých uživatelů - Vrátilová, Anna; Šoljaková, Libuše; Šimanovský, Radek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Bakalářská práce se zabývá oceňováním a odpisováním dlouhodobých aktiv dle požadavků různých uživatelů. Cílem práce je na teoretickém základě zhodnotit systém odpisů využívaný konkrétní společností, navržení případných úprav, nabídka alternativních možností výpočtů a pohled na specifika týkající se odvětví, v němž společnost působí.
Vedoucí práce: Libuše Šoljaková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses