Finanční analýza AT Computers a.s. - Čech, David (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na provedení finanční analýzy společnosti AT Computers a. s. za rok 2021-2022 a srovnání s konkurenty na trhu. Závěrečná práce začne metodickou částí, ve které představím společnost a její konkurenty. Následně přejdu k praktické části, kde provedu finanční analýzu pomocí vybraných ukazatelů, získaných z veřejně dostupných zdrojů. Dále je srovnám s konkurenty za účelem identifikace konkurenčních výhod nebo slabin. Na závěr provedu SWOT analýzu a zhodnotím celkové finančního zdraví AT Computers a. s.