Finanční analýza AT Computers a.s. - Čech, David; Heršálek, Petr; Dufková, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na provedení finanční analýzy společnosti AT Computers a. s. za rok 2021-2022 a srovnání s konkurenty na trhu. Závěrečná práce začne metodickou částí, ve které představím společnost a její konkurenty. Následně přejdu k praktické části, kde provedu finanční analýzu pomocí vybraných ukazatelů, získaných z veřejně dostupných zdrojů. Dále je srovnám s konkurenty za účelem identifikace konkurenčních výhod nebo slabin. Na závěr provedu SWOT analýzu a zhodnotím celkové finančního zdraví AT Computers a. s.
Vedoucí práce: Petr Heršálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses