Fundamentální analýza akcie The Procter & Gamble Company - Fleischmann, David (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá fundamentální analýzou akcie společnosti The Procter & Gamble Company, která je jednou z největších hráčů v oblasti FMCG. Analýza bude provedena celkem na 3 úrovních. První část je věnována firemní analýze, která má za cíl stanovit vnitřní hodnotu akciového titulu. Následuje odvětvová fundamentální analýza, která se zabývá charakteristickou a specifiky daného sektoru. Poslední kapitola se zabývá globální analýzou, jež zkoumá vliv vybraných makroekonomických veličin na kurz akciových titulů. Závěrem práce je stanovení vnitřní hodnoty akcie a vypracování investičního doporučení.