Investice do průmyslových nemovitosti ve Česká republice - Nguyen, Hoai Linh; Radová, Jarmila; Palán, Luděk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2024)
Tato bakalářská práce se věnuje průmyslovým nemovitostem v České republice a investicím do nich. Obsahuje dvě hlavní kapitoly. První kapitola poskytuje přehled trhu nemovitostí se zaměřením na definice a charakteristiky různých typů nemovitostí s důrazem na průmyslový trh. Druhá kapitola se zaměřuje na vývoj trhu průmyslových nemovitostí v ČR, včetně historického vývoje, současného stavu a prognóz budoucího vývoje. V rámci této analýzy jsou zkoumány klíčové faktory ovlivňující trh, jako jsou makroekonomické ukazatele, úrokové sazby a inflace. Výsledky práce ukazují, že trh průmyslových nemovitostí v ČR má růstový potenciál, zejména díky rostoucí poptávce po logistických centrech a skladech podporované rozvojem e-commerce. Přínosem této práce je identifikace hlavních faktorů ovlivňujících trh a poskytnutí praktických doporučení pro investory.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses