Návrh a implementace backendové aplikace pro podporu release managementu v softwarové společnosti - Zabloudil, Jan; Čermák, Marek; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Cílem diplomové práce je navrhnout a implementovat backendovou aplikaci pro podporu release managementu ve vývojových týmech softwarové společnosti STRV. Aplikace byla vyvinuta jako softwarové řešení s otevřeným zdrojovým kódem, aby mohla být využita i dalšími společnostmi naplňujícími stejné parametry jako STRV. Jedná se o společnosti, které potřebují paralelně spravovat velké množství projektů zaměřených na vývoj softwarových řešení pro různé platformy s využitím různých technologií. Výsledkem této práce je backendová aplikace implementovaná v programovacím jazyce Go. Aplikace představuje nástroj pro podporu release managementu, který je zcela agnostický vůči platformám, technologiím a cloudovým řešením. Díky tomu může nabídnout společnostem efektivní nástroj pro řízení release managementu napříč všemi projekty.
Vedoucí práce: Marek Čermák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vývoj informačních systémů [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses