Vývoj aplikace pro rekvalifikační střediska dle metodiky Lean Startup - Fux, Marek (2024)
Cílem práce je vytvoření MVP aplikace dle metodiky Lean Startup, která má rekvalifikačním střediskům pomoci s organizací jejich kurzů. Práce popisuje použitou metodiku Lean Startup pro řízení projektu a metodiku Cowboy pro řízení softwarového vývoje. Dále je v práci pro vlastní aplikaci navržen byznys plán vycházející z analýzy trhu. Po zpracování byznys plánu probíhá agilní vývoj MVP v několika sprintech a následně se MVP ověřuje v tržním prostředí. Výsledkem práce je vyvinuté a ověřené MVP.