Vývoj aplikace pro rekvalifikační střediska dle metodiky Lean Startup - Fux, Marek; Palovská, Helena, 1959-; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Cílem práce je vytvoření MVP aplikace dle metodiky Lean Startup, která má rekvalifikačním střediskům pomoci s organizací jejich kurzů. Práce popisuje použitou metodiku Lean Startup pro řízení projektu a metodiku Cowboy pro řízení softwarového vývoje. Dále je v práci pro vlastní aplikaci navržen byznys plán vycházející z analýzy trhu. Po zpracování byznys plánu probíhá agilní vývoj MVP v několika sprintech a následně se MVP ověřuje v tržním prostředí. Výsledkem práce je vyvinuté a ověřené MVP.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vývoj informačních systémů [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses