Zhodnocení marketingové a komunikační strategie zábavního centra - Svátek, Michal; Sadílek, Tomáš; Postler, Milan, 1960-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato Diplomová práce s názvem Zhodnocení marketingové a komunikační strategie zábavního centra se zabývá zhodnocením komunikační strategie vybrané společnosti působící v zábavním průmyslu. Druhotným cílem práce je vyhodnocení spokojenosti zákazníků, protože spokojenost je v sektoru služeb velmi důležitá. První část práce má za cíl představit základní pojmy spojené s marketingovou a komunikační strategií a spokojeností zákazníků. V praktické části práce je představena vybraná společnost, která provozuje zábavní centra, metodika výzkumu a vyhodnocení dat, která byla získána skrze dotazníkové šetření. V poslední části práce jsou uvedena doporučení a návrhy pro zlepšení.
Vedoucí práce: Tomáš Sadílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses