Belgická kulturní diplomacie - Čevelová, Michaela (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá kulturní diplomacií Belgie. V belgickém království si jednotlivé regiony tvoří vlastní zahraniční politiku. K naplnění svých zahraničně politických cílů využívají jednotlivé regiony národní značku a její propagaci.