Belgická kulturní diplomacie - Čevelová, Michaela; Hennlichová, Marcela; Lehmannová, Zuzana, 1951-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá kulturní diplomacií Belgie. V belgickém království si jednotlivé regiony tvoří vlastní zahraniční politiku. K naplnění svých zahraničně politických cílů využívají jednotlivé regiony národní značku a její propagaci.
Vedoucí práce: Marcela Hennlichová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia a diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses