Strategie vzdělávání Interim manažerů v automobilovém průmyslu - Horeš, Michal; Halík, Jaroslav, 1961-; Machková, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Dočasné nasazování manažerů na pracovní pozice je trendem zvláště v dobách dynamických změn ve společnosti. Na klíčové pozice jsou mnohdy nasazování vysoce kvalifikovaní pracovníci, jejichž dovednosti, znalosti a know-how si společnosti velmi cení. Často jsou tito pracovníci na zdánlivě běžných postech ve střední úrovni řízení, ale typem úkolů, které dostávají, disciplínou a vysokými nároky se často dostávají do situací, kdy jsou na pokraji svých znalostí a dovedností. V této mé Bakalářské práci se tedy budu zabývat zkoumáním chování právě těch interim manažerů, kteří jsou nasazování na velmi náročné pracovní interim projekty a dostávají se tak opakovaně do náročných situací.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses