Agilní transformace společnosti Unicorn a.s. - Švejda, Jan; Buchalcevová, Alena, 1958-; Doležel, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato diplomová práce se zabývá agilní transformací společnosti Unicorn a.s. Cílem práce je provedení analýzy vybraných klíčových ukazatelů výkonnosti (KPI), která společnost zvolila pro měření výkonnosti. Součástí analýzy je identifikovat typická KPI pro toto prostředí a na základě těchto dat, bude provedeno hodnocení KPI, které společnost vybrala. Poté bude vytvořen seznam doporučení a vyhodnocení samotných KPI. První část této práce je zaměřena na vytvoření rešerše na téma výsledných KPI po agilní transformaci. Druhá část slouží jako teoretický základ pro druhy vývoje a vysvětlení agilní transformace. Následná část je analýza rešeršní části porovnání získaných dat od společnosti a vytvoření sady doporučení.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vývoj informačních systémů [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses