Transformace business procesů do proveditelných procesů - Sychra, Arnošt; Řepa, Václav, 1958-; Svatoš, Oleg; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
V této práci se autor zabývá transformací business procesů do proveditelných procesů. Cílem práce je návrh obecného postupu takové transformace do workflow systému Camunda, na základě metodiky MMABP. Cíl práce je naplněn v postupných krocích, nejdříve jsou představeny obecné informace k business procesům, k modelování business procesů a jsou také představeny konkrétní metodiky. V další části je podrobně popsána metodika MMABP, její principy, úrovně pohledu a diagramy, které využívá. Poté je představen workflow systém Camunda. Stěžejní částí práce je poté formulování obecného postupu transformace a samotná transformace namodelovaných business procesů do proveditelných procesů v Camunda, včetně zhodnocení provedené transformace a zhodnocení navrhovaného postupu. Z výsledků mimo jiné vyplývá, že transformace na základě navrženého obecného postupu je skutečně proveditelná, a že je Camunda vhodný nástroj pro transformaci do proveditelných procesů.
Vedoucí práce: Václav Řepa
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: business analýza [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses