Analýza reálných dat maloobchodu - Nguyenová, Tra My; Chudán, David; Máša, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu reálných dat získaných z maloobchodu specializovaného na prodej smíšeného sortimentu. Hlavním cílem práce je identifikovat zajímavé vztahy a poznatky, které budou prakticky využitelné a přinesou majiteli co největší přínos. V teoretické části práce je provedena důkladná rešerše dostupných literárních záznamů zabývajících se danou problematikou, která poslouží jako východisko pro praktickou část. V rámci praktické části je realizována rozsáhlá explorační analýza, která napomáhá k pochopení charakteristik a struktury dat. Ve fázi modelování je následně provedena analýza nákupního košíku za účelem zjištění nákupního chování zákazníků. Závěr práce je věnován doporučením pro majitele.
Vedoucí práce: David Chudán
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses