Vývoj střední třídy v USA se zaměřením na oblast vzdělání - Růžičková, Tereza; De Castro, Tereza; Štěrbová, Ludmila, 1957-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Diplomová práce „Vývoj střední třídy v USA se zaměřením na oblast vzdělání“ si klade za cíl zhodnotit význam, vývoj a příčiny poklesu střední třídy v USA od poloviny 20. století do současnosti, zejména s ohledem na oblast vzdělání. Analyzuje změny v sociálních a ekonomických charakteristikách střední třídy a zkoumá faktory, které ovlivňují její vývoj, včetně role vzdělání, jeho dostupnosti, kvality a vlivu na sociální mobilitu a ekonomickou stabilitu střední třídy.
Vedoucí práce: Tereza De Castro
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses