Československé značky a ich vnímanie - Bajteková, Karolína; Král, Petr, 1979-; Vokáč, Matěj; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Predkladaná diplomová práca skúma a porovnáva vnímanie vybraných československých značiek (Kofola, Škoda, Baťa) slovenskými a českými respondentmi. Práca čiastkovo skúma a porovnáva aj vnímanie Slovenska, Českej republiky a českých a slovenských značiek. V teoretickej časti práca približuje koncepty súvisiace so značkami a ich hodnotou, typy pozicioningu spotrebiteľskej kultúry, kultúrnu identitu spotrebiteľa, no aj efekt zeme pôvodu a nostalgiu.
Vedoucí práce: Petr Král
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses