Práce z domova ve společnosti ABB - Dudová, Tereza; Kubálek, Tomáš, 1963-; Volfová, Jitka, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalářská práce se zabývá prací z domova ve společnosti ABB s. r. o., kde je práce z domova nabízena většině zaměstnanců. Bakalářská práce vychází z teoretických poznatků dostupné literatury a vlastního výzkumu provedeného ve společnosti. Zaměřuje se na pohled zaměstnanců na práci z domova a zkoumá její vliv na produktivitu, spokojenost a rovnováhu mezi pracovním a osobním životem. Výzkum analyzuje aktuální situaci ve společnosti, zahrnující různé aspekty práce z domova, jako jsou pracovní podmínky, komunikační nástroje a technologie. V závěru práce jsou shrnuty poznatky z dotazníkového šetření a jsou předložena konkrétní doporučení pro společnost za účelem zvýšení spokojenosti zaměstnanců s prací z domova.
Vedoucí práce: Tomáš Kubálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses