Využitie business diplomacie pre expanziu na slovenský trh : Návrh komunikačnej stratégie vybranej marketingovej agentúry na B2B trhu - Kachman, Adriána (2024)
Táto diplomová práca sa zameriava na využitie business diplomacie pre expanziu na slovenský trh a návrh komunikačnej stratégie pre vybranú marketingovú agentúru na B2B trhu. Práca analyzuje teoretické základy business diplomacie a marketingovej komunikácie, metódy zberu a analýzy dát a výsledky vlastného výskumu. Na základe týchto výsledkov je navrhnutá komunikačná stratégia, ktorá využíva princípy business diplomacie pre úspešnú expanziu a posilnenie postavenia marketingovej agentúry na slovenskom trhu. Diskusia výsledkov poukazuje na možnosti aplikácie princípov business diplomacie pri expanzii marketingových agentúr na zahraničné trhy a hodnotenie efektívnosti nových komunikačných iniciatív.