Využitie business diplomacie pre expanziu na slovenský trh : Návrh komunikačnej stratégie vybranej marketingovej agentúry na B2B trhu - Kachman, Adriána; Průša, Přemysl, 1980-; Schönová, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Táto diplomová práca sa zameriava na využitie business diplomacie pre expanziu na slovenský trh a návrh komunikačnej stratégie pre vybranú marketingovú agentúru na B2B trhu. Práca analyzuje teoretické základy business diplomacie a marketingovej komunikácie, metódy zberu a analýzy dát a výsledky vlastného výskumu. Na základe týchto výsledkov je navrhnutá komunikačná stratégia, ktorá využíva princípy business diplomacie pre úspešnú expanziu a posilnenie postavenia marketingovej agentúry na slovenskom trhu. Diskusia výsledkov poukazuje na možnosti aplikácie princípov business diplomacie pri expanzii marketingových agentúr na zahraničné trhy a hodnotenie efektívnosti nových komunikačných iniciatív.
Vedoucí práce: Přemysl Průša
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia a diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses