Zhodnocení metod rozvoje zaměstnanců v centru sdílených služeb multinacionální společnosti - Vinař, Jaroslav (2024)
Bakalářská práce řeší problematiku interního vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v centru sdílených služeb multinacionální společnosti. Cílem práce je porovnat očekávání zaměstnanců a jejich manažerů spojená s nově nastaveným systémem rozvoje a vzdělávání a ověření funkčnosti tohoto systému. Teoretická část nabízí vhled do současného stavu vědění v dané oblasti, následuje představení společnosti a aktuálně používaných metod vzdělávání. Následuje analýza za použití dotazníkového šetření se zaměstnanci a hloubkových rozhovorů s manažery. Výsledky jsou shrnuty v samostatné kapitole, která obsahuje také návrhy na zlepšení.