Srovnání klamavé reklamy na potraviny v České republice a na Slovensku - Žížalová, Klára; Grmelová, Nicole, 1975-; Tomčiak, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalářská práce se zabývá srovnáním klamavé reklamy na potraviny v České republice a na Slovensku. Teoretická část se popisuje potravinové právo, klamavou reklamu a způsob ochrany spotřebitele na českém a slovenském trhu. Praktická část se následně zaměřuje na praxi dozorových orgánů a analýzu výročních zpráv za uplynulé tři roky. Cílem práce je přiblížit tuto problematiku čtenáři a odpovědět na výzkumnou otázku, zda se dozorové praxe ve vybraných zemích liší nebo ne.
Vedoucí práce: Nicole Grmelová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses