Změny spotřebního chování turistů v důsledku rozvoje umělé inteligence - Švec, Jan; Vaško, Martin; Petrů, Zdenka, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá vlivem rychle se rozvíjející umělé inteligence na spotřební chování turistů. Jejím cílem je zjistit, jaké faktory ovlivňují rozhodování o použití umělé inteligence při spotřebním chování turistů. První dvě kapitoly seznamují s teoretickým základem, který je dále uplatněn v třetí kapitole. V ní je s pomocí kvantitativního dotazníkového šetření proveden výzkum založený na kombinovaném výzkumném modelu TAM a TPB. Získaná data jsou následně zpracována a vyhodnocena pomocí statistických metod. Práce pomáhá pochopit tuto rychle se vyvíjející oblast a její výsledky slouží jak podnikatelům, tak vědcům pro další zkoumání.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses