Návrh segmentačnej a komunikačnej stratégie pre B2B trh spoločnosti Fagor Professional - Fedorová, Vivien; Král, Petr, 1979-; Lhotáková, Markéta, 1971-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Bakalárska práce je zameraná na zostavenie komunikačnej stratégie vybranej firmy, založenej na segmentácii trhu. Objektom skúmania je spoločnosť Fagor Professional, ktorá sa zaoberá výrobou profesionálnych technológií v gastronomickom priemysle. Teoretická časť práce sa orientuje na spracovanie literárnych poznatkov z oblasti segmentácie trhu. Jej cieľom je vymedziť východiská, ktoré budú následne použité pri spracovaní praktickej časti. Praktická časť je zameraná na analýzu aktuálneho stavu spoločnosti, SWOT analýzu a kvalitatívny výskum. V oblasti výskumu sa zameriavame na identifikáciu potrieb priamych a sekundárnych zákazníkov. V závere práce sú uvedené odporúčania, ktoré majú viesť k zlepšeniu súčasného stavu marketingovej stratégie firmy a zároveň majú byť aplikovateľné na trhu, v ktorom podnik operuje.
Vedoucí práce: Petr Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses