Aktuální problémy přepravy nebezpečného zboží - Koubová, Nikola; Sato, Alexej, 1952-; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2024)
Tato diplomová práce se zabývá aktuálním tématem přepravy nebezpečného zboží – lithiových baterií. V práci je zkoumána především letecká a námořní přeprava. První dvě kapitoly představují problematiku nebezpečného zboží a specifika jeho přepravy v letecké a námořní dopravě. Třetí kapitola je praktický příklad, který dané téma uvádí v kontextu přepravy zásilky obsahující lithiové baterie z Číny do České republiky.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses