Mobilní aplikace pro sebehodnocení kompetencí studentů učitelství : Návrh a implementace klienta - Amjid, Ali Husnain; Doležel, Michal; Vencovský, Filip; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a implementací mobilní aplikace pro sebehodnocení kompetencí studentů učitelství. Práce je rozdělena do čtyř částí. V první části jsou představeny teoretické základy, které doprovázejí návrh a implementaci mobilních aplikací, a dále je popisováno formativní hodnocení a sebehodnocení. Druhá část se zaměřuje na samotný návrh a implementaci mobilní aplikace, přičemž jsou vybrány vhodné technologie, na jejichž základě je navržena a implementována architektura aplikace a jednotlivé funkcionality. Třetí část se věnuje převodu mobilní aplikace na webovou aplikaci. V závěrečné, čtvrté části, jsou diskutovány a hodnoceny dosažené výsledky a uvedena případná ponaučení pro budoucí projekty. Během práce autor použil agilní metodiky, MMSP-AV a metodiku lean softwere development.
Vedoucí práce: Michal Doležel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses