Vývoj a použití motion grafiky v audiovizuálním průmyslu - Skrynnyk, Nazar; Bubeníček, Jan; Dušek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Abstrakt: Tato bakalářská práce se zabývá problematikou motion grafiky v audiovizuálním průmyslu. Cílem práce je navržení a příprava animovaných grafických prvků pro živý přenos určité sportovní události. V teoretické části se zaměřuje na vysvětlení základních pojmů souvisejících s motion grafikou, popisuje vývoj motion grafiky od minulosti až po současnost a provádí analýzu toho, jak se pohyblivá grafika používá v audiovizuálním průmyslu na základě výsledků výzkumu v této oblasti. V praktické části je nejprve analyzován současný vizuální styl klienta, poté jsou popsány takové etapy, jako je komunikace s klientem, analýza konkurence, proces tvorby motion grafiky, výběr potřebného softwaru a analýza obtíží, které vznikly v tomto procesu.
Vedoucí práce: Jan Bubeníček
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses