Aplikace ekonometrických metod v algoritmickém obchodování - Radil, Martin (2024)
Tato práce se zabývá vývojem funkčního obchodovacího algoritmu za pomoci ekonometrických modelů v pythonu, jeho propojení na burzu a následné porovnání efektivnosti oproti indexu Dow Jones Industrial Average.