Aplikace ekonometrických metod v algoritmickém obchodování - Radil, Martin; Neugebauer, Jakub; Hruška, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Tato práce se zabývá vývojem funkčního obchodovacího algoritmu za pomoci ekonometrických modelů v pythonu, jeho propojení na burzu a následné porovnání efektivnosti oproti indexu Dow Jones Industrial Average.
Vedoucí práce: Jakub Neugebauer
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonometrie a operační výzkum [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses