Efektivní eLearningová podpora kurzu 4IT337 Datové Minimum v prostředí Moodle LMS - Rosmarin, Jan (2024)
Předmětem této diplomové práce je příprava E-learningové podpory pro využití na platformě LMS moodle.vse.cz kurzu 4IT337 Datové Minimum na Vysoké škole ekonomické v Praze. Hlavním cílem je vytvoření výukových materiálů, které pomohou s podporou předmětu studentům a vyučujícím. Diplomová práce je rozdělena na úvodní část s literární rešerší a teoretickými východisky k nejdůležitějším tématům, v hlavní části práce je v několika kapitolách vytvořen artefakt v podobě podpůrných E-learningových výukových materiálů pomocí metody Design Science Research.