Efektivní eLearningová podpora kurzu 4IT337 Datové Minimum v prostředí Moodle LMS - Rosmarin, Jan; Novotný, Ota, 1971-; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2024)
Předmětem této diplomové práce je příprava E-learningové podpory pro využití na platformě LMS moodle.vse.cz kurzu 4IT337 Datové Minimum na Vysoké škole ekonomické v Praze. Hlavním cílem je vytvoření výukových materiálů, které pomohou s podporou předmětu studentům a vyučujícím. Diplomová práce je rozdělena na úvodní část s literární rešerší a teoretickými východisky k nejdůležitějším tématům, v hlavní části práce je v několika kapitolách vytvořen artefakt v podobě podpůrných E-learningových výukových materiálů pomocí metody Design Science Research.
Vedoucí práce: Ota Novotný
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková informatika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses