Sbírka souvztažností pro nestátní neziskovky 2. vydání - Pelikánová, Anna (Grada, 2024)
​Bez této knižní pomůcky se neobejdete, jste-li účetním či ekonomickým pracovníkem v nestátní neziskové organizaci. Publikace je uceleným přehledem účetních souvztažností podle směrné účetní osnovy.