Segmentační analýza potenciálních uživatelů věrnostní aplikace vybraného obchodního centra : Analytický přístup k charakteristikám, motivacím a očekáváním uživatelů - Matoušková, Michaela; Pospíšil, Jan, 1983-; Šimůnková, Klára; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Diplomová práce se zabývá atraktivním tématem věrnostních mobilních aplikací v prostředí obchodních center. Práce si klade za cíl vymezit charakteristiky potenciálních cílových uživatelů věrnostního programu vybraného obchodního centra, určit faktory, které ovlivňují rozhodnutí o vstupu do věrnostního programu, odhalit motivátory k registraci a k využívání věrnostní mobilní aplikace a také blíže specifikovat funkcionality, které uživatelé od aplikace očekávají. Vedlejším cílem této diplomové práce je rozšířit poznání o uživatelských preferencích v oblasti věrnostních programů obchodních center, jelikož podobné výzkumy nejsou na území České republiky příliš dostupné. Literární část se soustředí na získání teoretického přehledu současného stavu poznání v prostředí obchodních center a věrnostních programů jakožto moderního nástroje marketingové komunikace. Získané poznatky autorka částečně aplikuje v empirické části práce. Pro dosažení cílů práce byl zvolen smíšený výzkumný design. Empirická část práce je tvořena kvalitativním sběrem dat prostřednictvím polostrukturovaných rozhovorů, kvantitativní část práce zahrnuje dotazníkové šetření a conjoint analýzu. Závěr práce se zaměřuje na interpretaci získaných výsledků a diskuzi výstupů, které vyplývají z analýzy dat.
Vedoucí práce: Jan Závodný Pospíšil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses