Analýza dosavadního využití vybraných online marketingových nástrojů a doporučení pro jeho optimalizaci - Harvalík, Jan (2024)
Tato diplomová práce je věnována online marketingu a jeho rostoucímu významu. Jsou podrobně popsány vybrané nástroje online marketingu, které jsou v praxi využívány sledovaným podnikem a dále jsou v teoretické části práce zmíněny faktory ovlivňující úspěšnost marketingové komunikace. Praktická část práce je věnována podrobné analýze dosavadní marketingové komunikace společnosti, dále je provedena identifikace odlišností od doporučované nejlepší praxe. Na základě zjištěných rozdílů jsou formulována doporučení pro optimalizaci.