Analýza dosavadního využití vybraných online marketingových nástrojů a doporučení pro jeho optimalizaci - Harvalík, Jan; Přibil, Jiří, 1977-; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato diplomová práce je věnována online marketingu a jeho rostoucímu významu. Jsou podrobně popsány vybrané nástroje online marketingu, které jsou v praxi využívány sledovaným podnikem a dále jsou v teoretické části práce zmíněny faktory ovlivňující úspěšnost marketingové komunikace. Praktická část práce je věnována podrobné analýze dosavadní marketingové komunikace společnosti, dále je provedena identifikace odlišností od doporučované nejlepší praxe. Na základě zjištěných rozdílů jsou formulována doporučení pro optimalizaci.
Vedoucí práce: Jiří Přibil
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses