Finanční kondice zvolené obchodní společnosti - Leleka, Illia (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti Auto Palace Spořilov s.r.o. Cílem práce je poskytnout detailní přehled o finančním zdraví společnosti a iden-tifikovat klíčové faktory ovlivňující její stabilitu a výkonnost. Práce využívá metod, jako jsou analýza absolutních a poměrových ukazatelů Altmanovo Z-skóre, Index IN05, Kra-licekův Quicktest a mezipodnikovou komparaci, k provedení důkladné analýzy a iden-tifikaci potenciálních rizik a příležitostí pro zlepšení finanční stability podniku. Práce poskytuje nejen teoretický rámec a empirické důkazy o finančním zdraví a vý-konnosti společnosti, ale také praktické návrhy, které mohou vest k dosažení dlouho-dobé stability a úspěchu na konkurenčním trhu.