Finanční kondice zvolené obchodní společnosti - Leleka, Illia; Kozáková, Petra; Pevná, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Bakalářská práce se zaměřuje na finanční analýzu společnosti Auto Palace Spořilov s.r.o. Cílem práce je poskytnout detailní přehled o finančním zdraví společnosti a iden-tifikovat klíčové faktory ovlivňující její stabilitu a výkonnost. Práce využívá metod, jako jsou analýza absolutních a poměrových ukazatelů Altmanovo Z-skóre, Index IN05, Kra-licekův Quicktest a mezipodnikovou komparaci, k provedení důkladné analýzy a iden-tifikaci potenciálních rizik a příležitostí pro zlepšení finanční stability podniku. Práce poskytuje nejen teoretický rámec a empirické důkazy o finančním zdraví a vý-konnosti společnosti, ale také praktické návrhy, které mohou vest k dosažení dlouho-dobé stability a úspěchu na konkurenčním trhu.
Vedoucí práce: Petra Kozáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses