Konkurenceschopnost turistické destinace Praha v domácím cestovním ruchu - Kordulová, Aneta; Luštický, Martin, 1982-; Štumpf, Petr, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Diplomová práce se zabývá problematikou konkurenceschopnosti turistické destinace. Hlavním cílem práce je identifikace klíčových faktorů ovlivňujících konkurenceschopnost Prahy v domácím cestovním ruchu a navržení vhodných manažersko-marketingových opatření pro posílení konkurenčního postavení hlavního města. Práce vychází z rešerše převážně zahraniční literatury věnující se přístupům ke zkoumání konkurenceschopnosti destinací, modelům a faktorům konkurenceschopnosti destinace. Jako hodnotící nástroj k identifikaci klíčových faktorů konkurenceschopnosti práce využívá metodu IPA (analýza významnosti-výkonnosti).
Vedoucí práce: Martin Luštický
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses