Optimalizácia procesu spracovania dát vo vybranej firme - Vojčiak, Juraj; Přibyl, Vladimír; Dvořák, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Táto diplomová práca má za cieľ optimalizovať podnikový proces v konkrétnej firme, ktorá pôsobí v Českej a Slovenskej republike a je zároveň súčasťou nadnárodnej korporácie. Optimalizácie procesu sa sústredí na efektivitu využívania kapitálu ľudského a finančného. Po predstavení teoretického základu práca poskytuje interné a externé analýzy potrebné pre manažérske rozhodovanie a súčasťou práce je aj vy-tvorenie automatizovaného nástroja, ktorý sa vo firme reálne implementuje a začne využívať. Záver práce je zameraný na zhodnotenie dosiahnutia stanovených metrík, sumarizáciu implementovaného procesu a poskytuje návrhy ďalších možných zlepšení do budúcna.
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses