Výzvy business analýzy v rámci designu informačních systémů - Pangrácová, Petra (2024)
Diplomová práce se zabývá výzvami business analýzy, které představují dlouhodobě probírané téma v oblasti projektového řízení a business analýzy. Cílem diplomové práce je identifikace výzev ovlivňující design informačního systému v kontextu projektového řízení. Pro hlubší poznání zkoumané problematiky byl v práci zvolen kvalitativní přístup, a pro základní vhled do problematiky slouží literární rešerše. Výsledky diplomové práce stanovují výzvy business analýzy a jejich vliv na proces a výstup business analýzy. Diplomová práce může do budoucna představovat pod-klad pro další výzkum spojený s výzvami business analýzy.