Financování soukromých vysokých hudebních škol a jejich studentů - Pauch, Jan; Dvořák, Jiří; Sabolovič, Mojmír, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato diplomová práce má za cíl určit vliv vybraných finančních faktorů na fungování soukromých vysokých škol s hudebním zaměřením. Těmito vybranými faktory jsou: dostupnost vnějšího financování a finanční preference a požadavky studentů hudby. K dosažení cíle práce byl proveden kvalitativní výzkum na příkladu čtyř škol zahrnující analýzu veřejně dostupných dat o zkoumaných školách, polostrukturované expertní rozhovory a dotazníkové šetření. Výsledky výzkumu ukazují, že zkoumané faktory mají na fungování škol zásadní vliv a školy jim musejí věnovat značnou pozornost. Dále je na základě výzkumu formulováno, jakými konkrétními činnostmi by měly soukromé vysoké hudební školy na tento vliv reagovat.
Vedoucí práce: Jiří Dvořák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses