Optimalizácia výrobného procesu v spoločnosti Winfa, s.r.o. - Jankovič, Juraj; Jirsák, Petr; Rathouský, Bedřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2024)
Diplomová práca je zameraná na optimalizáciu výrobného procesu v spoločnosti Winfa, s.r.o. za pomoci analýzy materiálového toku vo výrobe a efektívnejšej alokácie zdrojov v rámci skladového hospodárstva prostredníctvom implementácie prieniku analýz ABC aXYZ. Teoretická časť predstavuje logistiku ako celok apostupne detailne rozoberá jednotlivé podkategórie riadenia výrobných procesov a zásob tak, aby bola dosiahnuté komplexné porozumenie danej problematiky v nadväznosti na praktickú časť práce. Praktická časť je venovaná spoločnosti Winfa, s.r.o. podnikajúcej na trhu spracovania vysokopevnostných oceľových plechov a hodnoteniu jej interných výrobných a skladovacích procesov. Z pôvodného rozloženia skladovacích pozícií definuje za pomoci analýz spotreby a stability nové optimalizované rozloženie vedúce k zvýšeniu efektivity.
Vedoucí práce: Petr Jirsák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses