Faktory ovplyvňujúce rozhodovanie spotrebiteľov pri nákupe bielych jogurtov - Lipovský, Tomáš; Gunina, Daria; Bína, Vladislav, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Diplomová práca sa zameriava na analýzu faktorov, ktoré ovplyvňujú rozhodovanie spotrebiteľov pri nákupe bielych jogurtov. Cieľom tejto práce je vyhodnotiť, ako vybrané faktory ovplyvňujú rozhodovanie spotrebiteľov pri online nákupe bielych jogurtov. Zároveň práca skúma vplyv demografických premenných, ako pohlavie, vek, čistý mesačný príjem, počet rodinných príslušníkov a vzdelanie, na preferencie spotrebiteľov. Metodicky práca stavia na conjoint experimente. Výsledky tejto práce sú relevantné pre výrobcov a marketérov potravín, pretože poskytujú hlbší náhľad do preferencií spotrebiteľov a umožňujú lepšie prispôsobenie produktov a marketingových stratégií. Práca ponúka cenné poznatky, ktoré môžu byť využité na zvýšenie konkurencieschopnosti a zlepšenie spokojnosti zákazníkov.
Vedoucí práce: Daria Gunina
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses