Marketingová stratégia rodinného hotela v Bojniciach - Stupková, Jana; Černý, Pavel; Lukášová, Renata; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2025)
Táto diplomová práca sa zaoberá marketingovou stratégiou rodinného hotela v Bojniciach. Jej cieľom je vyhodnotiť súčasnú situáciu hotelu pohľadom marketingovej analýzy a vytvoriť odporúčania pre návrh marketingovej stratégie hotelu. Práca kombinuje kvantitatívne a kvalitatívne výskumné metódy – dotazníkové šetrenie medzi lokálnou klientelou a pološtruktúrovaný rozhovor s marketingovou manažérkou hotela. Teoretickým rámcom práce sú marketingové koncepty rozšíreného marketingového mixu (8P) a STP. Výsledky ukazujú, že hoci má hotel potenciál, čelí viacerým výzvam, ako nízke povedomie medzi miestnymi obyvateľmi či obmedzená ponuka doplnkových služieb. Navrhované odporúčania smerujú k zlepšeniu online komunikácie, efektívnejšiemu osloveniu cieľových segmentov a rozšíreniu ponuky prostredníctvom spolupráce s lokálnymi partnermi.
Vedoucí práce: Pavel Černý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2025
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2025
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses