Chytré telefony a spotřebitelské praktiky : srovnání adaptace na nové technologie napříč generacemi - Honzík, David Karel; Šimůnková, Klára; Komárková, Lenka, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na analýzu a porovnání hybridních spotřebitelských praktik, přičemž klíčovým cílem je zkoumání adaptace na nové technologie napříč různými generacemi. Teoretická část práce situuje zkoumaný problém do širšího společenského a odborného kontextu, prezentuje relevantní literární rešerše a aktuální stav oblasti s příklady předešlých výzkumů. V praktické části autor detailně popisuje a obhajuje výzkumný design, představuje získané výsledky, provádí jejich analýzu a interpretaci, odpovídá na výzkumnou otázku a poskytuje podněty pro další diskuzi. Tímto přístupem práce přináší komplexní pohled na dynamiku spotřebitelských trendů a jejich adaptaci v různých generacích.
Vedoucí práce: Klára Šimůnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses