Využití specifických složek místního bohatství pro rozvoj cestovního ruchu - Melich, Pavel (2024)
Tato bakalářská práce pojednává o tématu specifického místního bohatství a jeho využití pro rozvoj cestovního ruchu v oblasti České Kanady. Výsledkem této práce jsou konkrétní návrhy udržitelného využití specifického místního bohatství na daném území. Za pomocí obsahové analýzy a analýzy předpokladů cestovního ruchu tato práce identifikovala složky specifického místního bohatství, které je možné využít pro udržitelný rozvoj kulturního dědictví oblasti.