Využití specifických složek místního bohatství pro rozvoj cestovního ruchu - Melich, Pavel; Musil, Martin, 1976-; Kubalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2024)
Tato bakalářská práce pojednává o tématu specifického místního bohatství a jeho využití pro rozvoj cestovního ruchu v oblasti České Kanady. Výsledkem této práce jsou konkrétní návrhy udržitelného využití specifického místního bohatství na daném území. Za pomocí obsahové analýzy a analýzy předpokladů cestovního ruchu tato práce identifikovala složky specifického místního bohatství, které je možné využít pro udržitelný rozvoj kulturního dědictví oblasti.
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2024
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2024
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses