Evoluce vnitřní komunikace během růstu organizace. - Nezbeda, Daniel (2024)
Tato bakalářská práce analyzuje vnitřní komunikaci ve společnosti Femur.cz s.r.o., kte-rá prochází růstovou fází. Cílem je zjistit, jak růst ovlivňuje formální a neformální ko-munikaci a jaké strategie firma používá k udržení efektivity komunikace. Výzkum vyu-žívá kvalitativní metody, jako jsou pozorování a dotazování zaměstnanců. Výsledky ukazují, že strukturované přístupy k interní komunikaci zlepšují informo-vanost, efektivitu a spokojenost zaměstnanců, zejména v organizovanosti schůzek, in-formovanosti o pracovních postupech a komunikaci změn. Zhoršení bylo zaznamenáno v dostupnosti nadřízených. Práce přináší užitečné poznatky pro efektivní řízení týmové komunikace během počáteční expanze.